Spring naar hoofd-inhoud

Dr. Devogelaere Thibaut
Oogarts
Goedeboterstraat 35a
8460 Oudenburg
Tel: 059/330333

Online afspraken

 

Raadpleging: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Openingsuren van de praktijk:
Maandag van 8u - 17u30
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u - 16:30u
Woensdag: operatiedag

Telefonische bereikbaarheid:

08.00 - 20.00 van maandag t.e.m. vrijdag op het nummer 059 / 330 333

Tijdens de openingsuren van de praktijk komt u terecht op ons secretariaat, buiten onze openingsuren werken wij samen met een telesecretariaat.

Buiten de uren van telefonische bereikbaarheid:

Gelieve bij een dringend probleem te bellen naar de spoedgevallendienst van wacht.

Komt U met het openbaar vervoer:

Vanuit Oostende: 1 bus/30 minuten : lijn 21,22,23. De dichtst bijzijnde bushalte: ‘Oudenburg Stadhuis’. Deze halte ligt op 750m van de praktijk.

Vanuit Brugge: bus lijn 54, dichtstbijzijnde halte: 'Dienstencentrum Riethove'. Deze halte ligt op 1 km van de praktijk.

Trein:  Vanuit Brugge naar station  Oostende en daarna bus lijn 21,22,23 (1 bus/30 min), De dichtste bushalte 'Oudenburg Stadhuis'. Deze halte ligt op 750m van de praktijk.

 

Vanuit Gistel: Bus lijn 52 afstappen Westkerke gemeentehuis,  daarna lijn 23 en afstappen  halte  nieuw  kwartier gelegen in de westkerkestraat. Deze halte ligt op  600m van de praktijk. Verder kunt U vanuit Gistel bus richting Oostende en dan lijn 21 of 23. De dichtste bushalte: 'Oudenburg Stadhuis'. Deze halte ligt op 750m van de praktijk.

 

Vanuit Eernegem/Ichtegem: lijn 51 tem Westkerke en daarna lijn 21 of  praktijk of  rechtstreekse bus lijn 23 Eernegem-Oudenburg-Oostende. U stapt het best af aan de halte nieuw  kwartier gelegen in de Westkerkestraat en deze ligt op 600 m van de praktijk.

Verschillende mutualiteiten werken met vrijwilligers die bereid zijn je te brengen en af te halen, zowel naar de privé praktijk van de dokter als naar het ziekenhuis. Door op volgende link te klikken komt U op de website waar je alle gegevens en aanvragen voor vervoer kunt terug vinden.

Uw medicatielijst of administratieve documenten (bvb van uw verzekeraar) kunt u eventueel langs bezorgen aan oogpraktijkdevogelaere@skynet.be

Belangrijk: dit mailadres is enkel voor toevoeging van administratieve documenten aan uw dossier, uw email wordt niet beantwoord.